Gemeentebelangen 2018: reactie van N-VA

N-VA bereidt de toekomst in Knokke-Heist voor. Gemeentebelangen, CD&V en Open VLD verdelen de postjes.

 

N-VA stelt vast dat Gemeentebelangen, CD&V en Open VLD, drie jaar voor datum, amper halverwege de legislatuur, al bezig zijn met de verkiezingen van 2018!  Ze bewijzen daarmee dat ze niet met de dossiers voor hun bevolking bezig zijn maar enkel hun eigen politieke toekomst voor de volgende 9 jaar veilig stellen.

Opnieuw schuift men hiermee de stem van de burger aan de kant.

 

N-VA integendeel, is volop bezig met inhoud.  ‘De N-VA gemeenteraadsleden spelen hun rol met constructieve voorstellen voor Knokke-Heist. Waar het fout loopt, zijn we alert en kaarten we de problemen aan.  De N-VA weegt op het beleid in Knokke-Heist.  We zullen dit in de volgende drie jaar verder zetten en ons inhoudelijk en qua personeel verder voorbereiden op 2018 om de noodzakelijke verandering te realiseren.’ zegt afdelingsvoorzitter Danny Bossaert.

 

De N-VA gaat uit van eigen sterkte. ‘We stappen met een eigen lijst en een eigen, vernieuwend toekomstproject vol zelfvertrouwen naar de kiezer.  De vrije burger in Knokke-Heist krijgt dan een duidelijke keuze : ofwel kiest hij voor ‘oude getrouwen’, ofwel kiest hij voor het N-VA-project met nieuwe, verfrissende mensen en ideeën.’ gaat voorzitter Bossaert verder.   Vooral op het vlak van lokale economie en toerisme, de motor van Knokke-Heist, staan we al veel te lang stil.  N-VA heeft mensen met ambitie, met lef en met een vernieuwende toekomstvisie om van Knokke-Heist opnieuw de bruisende, vooruitstrevende toeristische gemeente te maken.  N-VA is de enige ‘kracht van verandering’ voor Knokke-Heist. Wij zullen tegen 2018 onze ideeën voorleggen aan de burger.

 

Danny Bossaert,

afdelingsvoorzitter N-VA Knokke-Heist

 

Leave a Reply